Dental Innovation Mebarki Implantaten - Implantaten
Implantaten
Tanden bieden kwaliteit van leven. Dental Innovation Mebarki (foto: Straumann)
Tanden bieden kwaliteit van leven
Mooie en gezonde tanden vormen een onmisbaar onderdeel van onze persoonlijke uitstraling. Ze geven u zelfvertrouwen en een stralende lach.
Met een gezond gebit kunt u gewoon kauwen, met smaak eten, duidelijk en enthousiast spreken, en dat met een zeker gevoel.

Gezonde tanden zijn niet vanzelfsprekend
Het leven laat haar sporen na op onze tanden. Soms leidt dit zelfs tot tandverlies veroorzaakt door aandoeningen aan tanden en tandvlees of ongevallen.
Het ontbreken van tanden is niet alleen niet mooi om te zien, het is ook lastig en zorgt voor diverse ongemakken.
Jarenlange ervaring en succesvolle resultaten
Gebitsproblemen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd en met implantaten hoeft dat ook niet meer. Implanteren in de kaak wordt in de huidige vorm al sinds 1965 door specialisten gedaan. Deze behandelmethode is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Inmiddels is het een zeer betrouwbare techniek met zeer goede en voorspelbare resultaten voor het vervangen van zowel één tand of kies, of meerdere tanden of kiezen, maar ook hele onder- of bovengebitten.
Implantaten zijn wetenschappelijk onderzocht en getest (overtuigende succescijfers van meer dan 96%) en worden al vele jaren toegepast in de tandheelkunde. Alleen al in Nederland werden in 2006 meer dan 130.000 implantaten met succes geplaatst.
MEBARKI KRONEN/BRUGGEN PROTHESES IMPLANTATEN ROUTE